Paige Matthews

Datum narození: 2. srpna 1977
Místo narození: San Francisco
Muži: Shane, Billy, Glen, Finn, rytíř z jejího minulého života, Richard, Kyle, Henry
Zaměstnání: Sociální pracovnice v South Bay Social Services, nyní je registrována v pracovní agentuře a bere příležitostná zaměstnání
Manželství: Henry Mitchell (2006)
Děti: Henry Mitchell ml. a 2 holčičky
Datum úmrtí: /
Rodokmen: Nejmladší ze sester
Síly: přenášení předmětů, přenášení, změna podoby, léčení
Auto: Světle zelený brouk :)

Shannen Doherty rozhodla seriál opustit, takže Prue v poledním díle třetí série umírá. Jelikož se však jedná o seriál úspěšný (teda alespoň v zahraničí), tak se tvůrci rozhodli pokračovat a její postavu nahradit čtvrtou Halliwellovou- Paige. Je to dcera Patty Halliwellové a jejího světlonoše Sama. Protože byly vztahy mezi světlonoši a čarodějkami přísně zakázané, rozhodli se, že ji krátce po narození dají do jiné rodiny. Aby ochránili ji a sourozence před zlými čaroději, takže vyrůstala bez vědomí, kdo opravdu je. Moc tří se rozdělila mezi její starší sestry, ale schopnosti zděděné po otci světlonošovi v ní byly pořád, pouze o nich nevěděla. Stejně jako její nevlastní sestra Phoebe byla v mládí nesmírně divoká. Protože je zvyklá na to být jedináčkem, měla trochu problémy naučit se fungovat jako tým. Po smrti Prue ji Piper přivolala, když se snažila obnovit Moc tří. Paige dokáže prakticky všechno co světlonošové, ale neumí léčit. Po Prue zdědila modifikovanou schopnost telekineze. Pracovala jako sociální pracovnice, ale v úvodu páté série toho nechala a věnuje se ochraně nevinných full time. Nakonec se jí povedlo najít opravdovou lásku a nyní žije šťastně a spokojeně s jejími dětmi a manželem.

Rose McGowan

5 září 1975 spatřila světlo světa jedna z nejtalentovanějších hereček dneška. Její rodiče byli čiperové- má totiž ještě 5 dalších sourozenců. Do svých deseti let žila s rodiči ve Florencii a anglicky neuměla ani slovo, ale pak se její matka rozhodla přestěhovat do Ameriky . Když dospěla, začala střídat různá zaměstnání, v některých dokonce musela lhát o svém věku, aby je získala. Byla například servírkou, prodavačkou a uvaděčkou. Svou hereckou kariéru začala ve filmu "Encino Man" z roku 1992. Z dalších filmů to byly například: "The Doom Genaration", "Lewis and Clark a George" , Vřískot a v roce 2000 film z wrestlingového prostředí "Ready to Rumble" s Davidem Arquettem. Rose měla zhruba tříletý vztah s rockerem Marilyn Mansonem (pozn. sakra, ta má ale divnej vkus:), se kterým se setkala v roce 1997 na premiéře filmu Gummo. Chtěli se spolu vzít, ale odlišný životní styl jim v tom bránil, takže Rose je stále svobodná a nezadaná.

Filmografie

2006 The Black Dahlia
2005 Elvis
        Darkwatch: Curse of the West
2004 Lest We Forget: The Video Collection
        Glamorama 
2003 Intimate Portrait: Alyssa Milano (TV)
2002 Vacuums
2001 "Čarodějky"
        Mrtvá zóna (TV)
        Opoparchant
        Strange Hearts
2000 Hromy a blesky
        Kiss & Tell
        Last Stop, The
1999 God Is In the T.V.
        Ďábelská hra
1998 Devil in the Flesh
        Fantom
        Sleeping Beauties
        Southie
1997 Bruce Testones, Fashion Photographer (TV)
        Lewis & Clark & George
        Seed
        Vem mě s sebou
        Zkurvená nuda
1996 Bio-Dome
        Vřískot
1995 Doom Generation, The
1992 Encino Man